Hungarian Games 2020

2020. Május 15-16-17 (Péntek-szombat-vasárnap) - VÁC

 

2020. 05. 15-16-17én kerül megrendezésre a Hungarian Games 2020 . A versenynek a Váci kézilabda csarnok ad otthont, biztosítva ezzel a tökéletes helyszínt és a még tökéletesebb eszközöket. A Concept 2 Hungary biztosítja az evezőgépeket, a Double Cross Challengről már ismert csapat pedig a szervezést.

A versenyen egyéni hölgyek és férfiak nevezését várjuk Scaled, Rx, Masters 35 + és Masters 40 + kategóriákban. Regisztrációval, majd az azt követő kvalifikációval lehet bejutni a döntő küzdelemre, ahol értékes tárgynyeremények és pénzdíj várja a legjobbakat. Ne hagyjátok ki! Információk folyamatosan!

Hungarian Games 2020 kategóriák:
A 2020-as Hungarian Games-re nem lehet külön RX vagy Sc kategóriákban jelentkezni majd. Azt, hogy ki lesz RX és ki lesz Sc azt a 2 kvalifikációs feladat fogja eldönteni. A kvalifikációs feladatok alapján kialakult sorrend szerint az első 16 hölgy kap jogosultságot az RX kategóriában való indulásra és az utánuk következő 24 hölgy pedig Sc kategóriában. A fiúknál az első 24 RX-ben versenyezhet, az utána következő 32 pedig Sc-ben. Lemondások esetén mindkét kategóriát a sorrendben következőkkel töltjük fel. Természetesen a korosztályos Masters és Teenager kategóriákra nem vonatkozik ez a fajta rendszer. A Masters 35 + és 40+ kategóriába 8 hölgy és 16 fiú nyer jogosultságot, a Teenager 16-18-as kategóriába pedig 8 lány és 8 fiú jut ki a kvalifikációs feladatok alapján.

Az eddigiektől eltérően nem itt az oldalon, hanem a Crossfitizer-en lehetséges a versenyre regisztrálni. Kattints a lenti linkre, hozz létre fiókot a Crossfitizeren (ha még nincs felhasználói fiókod), majd a nemed, kategóriád kiválasztásával regisztrálj a versenyre.

A Hungarian Games 2020-ig még hátra van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A nevezés folyamata

Jelentkezés

A versenyre jelentkezni kizárólag a Crossfitizer oldalon történő regisztrációval van lehetőség 2019. December 16. – 2020. Február 16. között, ha már regisztráltál az oldalon, akkor elég bejelentkezned az akkor megadott email címeddel és jelszavaddal, majd jelentkezni a versenyre. A regisztrációt követően jelentkezz be a regisztrált adataiddal és töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A Jelentkezés a regisztrációs összeg befizetése után válik véglegessé.

Kvalifikáció

2020. Február 17-én kihirdetünk kettő WOD-ot amit 2020. Február 17. – Március 01. között lesz lehetőség teljesíteni. A feladat elvégzéséről videót szükséges készítenetek, melyet a honlapon bejelentkezve el tudtok küldeni nekünk. A kapott videókat ellenőrizzük, majd a videón látott teljesítmény alapján rangsort állítunk. A kvalifikációs feladat alapján a legjobbak bejutnak a Május 15-16-17-én megrendezésre kerülő döntőbe!

Nevezés

A nevezés a sikeres kvalifikációt követően a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.

 

Támogatók:

Hedo vitaflex CrossFit Gemmeopolis     pillecukor_logo    DCC_logo    conceptlogo    WODevents-280x195iwod logo final     logo     Adobe Photoshop PDF    Biotech    Bbraun    norestday    csili