Hungarian Games 2020

2020. Május 15-16-17 (Péntek-szombat-vasárnap) - VÁC

 

2020. 05. 15-16-17én kerül megrendezésre a Hungarian Games 2020 . A versenynek a Váci kézilabda csarnok ad otthont, biztosítva ezzel a tökéletes helyszínt és a még tökéletesebb eszközöket. A Concept 2 Hungary biztosítja az evezőgépeket, a Double Cross Challengről már ismert csapat pedig a szervezést.

A versenyen egyéni hölgyek és férfiak nevezését várjuk Scaled, Rx, Masters 35 + és Masters 40 + kategóriákban. Regisztrációval, majd az azt követő kvalifikációval lehet bejutni a döntő küzdelemre, ahol értékes tárgynyeremények és pénzdíj várja a legjobbakat. Ne hagyjátok ki! Információk folyamatosan!

Az eddigiektől eltérően nem itt az oldalon, hanem a Crossfitizer-en lehetséges a versenyre regisztrálni. Kattints a lenti linkre, hozz létre fiókot a Crossfitizeren (ha még nincs felhasználói fiókod), majd a nemed, kategóriád kiválasztásával regisztrálj a versenyre.

A Hungarian Games 2020-ig még hátra van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A nevezés folyamata

Jelentkezés

A versenyre jelentkezni kizárólag a Crossfitizer oldalon történő regisztrációval van lehetőség 20189. December 16. – 2020. Február 16. között, ha már regisztráltál az oldalon, akkor elég bejelentkezned az akkor megadott email címeddel és jelszavaddal, majd jelentkezni a versenyre. A regisztrációt követően jelentkezz be a regisztrált adataiddal és töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A Jelentkezés a regisztrációs összeg befizetése után válik véglegessé.

Kvalifikáció

2020. Február 17-én kihirdetünk kettő WOD-ot amit 2020. Február 17. – Március 01. között lesz lehetőség teljesíteni. A feladat elvégzéséről videót szükséges készítenetek, melyet a honlapon bejelentkezve el tudtok küldeni nekünk. A kapott videókat ellenőrizzük, majd a videón látott teljesítmény alapján rangsort állítunk. A kvalifikációs feladat alapján a legjobbak bejutnak a Május 15-16-17-én megrendezésre kerülő döntőbe!

Nevezés

A nevezés a sikeres kvalifikációt követően a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.

 

Támogatók:

Hedo vitaflex CrossFit Gemmeopolis     pillecukor_logo    DCC_logo    conceptlogo    WODevents-280x195iwod logo final     logo     Adobe Photoshop PDF    Biotech    Bbraun    norestday    csili