Double Cross Challenge 2019

2019. Július 06 - 07 (szombat-vasárnap) - Bánk (Bánki Tó)

Idén immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a most már sokak által ismert Double Cross Challenge.
A verseny 2019. 07. 06-07-én két napon, Bánkon biztosítja a versenyzési lehetőséget a funkcionális edzést űző pároknak.

A profi felszerelést a Power Gears és a Concept 2 Hungary biztosítja.
A versenyen továbbra is két fő kategóriában: lány-fiú és fiú-fiú, és 3 alkategóriában Masters +35, RX, Scaled lehet majd nevezni.

Regisztrációval majd az azt követő kvalifikációval lesz lehetőség bejutni a két napos döntőbe ahol rengeteg meglepetéssel, tárgy és pénznyereményekkel várjuk a párokat. Ne maradjatok le, nagyon komoly lesz! Információk folyamatosan!

Az eddigiektől eltérően nem itt az oldalon, hanem a Crossfitizer-en lehetséges a versenyre regisztrálni. Kattints a lenti linkre, hozz létre fiókot a Crossfitizeren (ha még nincs felhasználói fiókod), majd a nemed, kategóriád kiválasztásával regisztrálj a versenyre.

Double Cross Challenge 2019-ig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A nevezés folyamata

Jelentkezés

Regisztrálj még ma, vagy jelentkezz be!

A versenyre jelentkezni kizárólag a honlapon történő regisztrációval van lehetőség 2019. március 01. és 2019. április 28. között, ha már regisztráltál az előző versenyeink egyikére akkor elég bejelentkezned az akkor megadott email címeddel és jelszavaddal, majd jelentkezni a versenyre. A regisztrációt követően jelentkezz be a regisztrált adataiddal és töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A Jelentkezés a regisztrációs összeg befizetése után válik véglegessé.

Kvalifikáció

2019. április 29-én kihirdetünk egy WOD-ot amit 2019. április 29. és május 12. között lesz lehetőség teljesíteni. A feladat elvégzéséről videót szükséges készítenetek, melyet a honlapon bejelentkezve el tudtok küldeni nekünk. A kapott videókat ellenőrizzük, majd a videón látott teljesítmény alapján rangsort állítunk. A kvalifikációs feladat alapján a legjobbak bejutnak a július 6-án megrendezésre kerülő döntőbe!

Nevezés

A nevezés a sikeres kvalifikációt követően a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.
A versenyre a kvalifikációt követően Fiú – Fiú és Lány Fiú párosok fognak bekerülni.
Kategóriák: Masters +35, RX, Scaled

Támogatók:

WODevents-280x195   conceptlogo   hg 100x100   pillecukor_logo   Adobe Photoshop PDF    Stay_strong   Strong-Shop-borítókép   iwod logo final   logo_wildanimals    Cross croc