Double Cross Challenge 2018

2018. Július 21 - 22 (szombat-vasárnap) - Bánk (Bánki Tó)

Idén immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre a mostmár sokak által ismert Double Cross Challenge.
A verseny 2018. 07. 21-22-én két napon, Bánkon biztosítja a versenyzési lehetőséget a funkcionális edzést űző pároknak.

A profi felszerelést a Power Gears és a Concept 2 Hungary biztosítja.
A versenyen továbbra is két fő kategóriában: lány-fiú és fiú-fiú, és 3 alkategóriában Masters +35, RX, Scaled lehet majd nevezni.

Regisztrációval majd az azt követő kvalifikációval lesz lehetőség bejutni a két napos döntőbe ahol rengeteg meglepetéssel, tárgy és pénznyereményekkel várjuk a párokat. Ne maradjatok le, nagyon komoly lesz! Információk folyamatosan!

Double Cross Challenge 2018-ig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A nevezés folyamata

Jelentkezés

Regisztrálj még ma, vagy jelentkezz be!

A versenyre jelentkezni kizárólag a honlapon történő regisztrációval van lehetőség 2018. április 3. és 2018. Május 6. között, ha már regisztráltál az előző versenyeink egyikére akkor elég bejelentkezned az akkor megadott email címeddel és jelszavaddal, majd jelentkezni a versenyre. A regisztrációt követően jelentkezz be a regisztrált adataiddal és töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A Jelentkezés a regisztrációs összeg befizetése után válik véglegessé.

Kvalifikáció

2018. Május 07-én kihirdetünk egy WOD-ot amit 2018. május 07. és május 20. között lesz lehetőség teljesíteni. A feladat elvégzéséről videót szükséges készítenetek, melyet a honlapon bejelentkezve el tudtok küldeni nekünk. A kapott videókat ellenőrizzük, majd a videón látott teljesítmény alapján rangsort állítunk. A kvalifikációs feladat alapján a legjobbak bejutnak a július 21-én megrendezésre kerülő döntőbe!

Nevezés

A nevezés a sikeres kvalifikációt követően a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.
A versenyre a kvalifikációt követően Fiú – Fiú és Lány Fiú párosok fognak bekerülni.
Kategóriák: Masters +35, RX, Scaled

Támogatók:

WODevents-280x195   conceptlogo   hg 100x100   pillecukor_logo   Adobe Photoshop PDF    Stay_strong   Strong-Shop-borítókép   iwod logo final   logo_wildanimals    Cross croc