European Teenage Showdown

2019. augusztus 17-18 (szombat-vasárnap) - Sződliget

Idén elindul az European Teenage Showdown
A verseny 2019. 08. 17-18-án két napon, Sződligeten biztosítja a versenyzési lehetőséget a funkcionális edzést űző fiataloknak.

A profi felszerelést a Power Gears és a Concept 2 Hungary biztosítja.
A versenyen továbbra is két fő kategóriában: lány és fiú, és 3 alkategóriában 14-16 év, 16-18 év, 18-21 év lehet majd nevezni.

Regisztrációval majd az azt követő kvalifikációval lesz lehetőség bejutni a két napos döntőbe ahol rengeteg meglepetéssel, tárgy és pénznyereményekkel várjuk a párokat. Ne maradjatok le, nagyon komoly lesz! Információk folyamatosan!

A regisztrálni a Crossfitizer-en lehetséges a versenyre. Kattints a lenti linkre, hozz létre fiókot a Crossfitizeren (ha még nincs felhasználói fiókod), majd a nemed, kategóriád kiválasztásával regisztrálj a versenyre.

Az European Teenage Showdown 2019-ig még hátra van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A nevezés folyamata

Jelentkezés

A versenyre jelentkezni kizárólag a Crossfitizer oldalon történő regisztrációval van lehetőség 2019. Április 1. – 2019. Május 26. között, ha már regisztráltál az oldalon, akkor elég bejelentkezned az akkor megadott email címeddel és jelszavaddal, majd jelentkezni a versenyre. A regisztrációt követően jelentkezz be a regisztrált adataiddal és töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A Jelentkezés a regisztrációs összeg befizetése után válik véglegessé.

Kvalifikáció

2019. Május 27-én kihirdetünk kettő WOD-ot amit 2019. JMájus 27. – Június 09. között lesz lehetőség teljesíteni. A feladat elvégzéséről videót szükséges készítenetek, melyet a honlapon bejelentkezve el tudtok küldeni nekünk. A kapott videókat ellenőrizzük, majd a videón látott teljesítmény alapján rangsort állítunk. A kvalifikációs feladat alapján a legjobbak bejutnak a augusztus 17-18-án megrendezésre kerülő döntőbe!

Nevezés

A nevezés a sikeres kvalifikációt követően a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.